phpinfo();die(); Salat pardifileega - Salatid - Köök

Salat pardifileega

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Imeline salat maitsva pardilihaga.

Valmistamine

1. Lõika pardinaha poolsele osale peale lõigud ning prae kuumal panni ühelt poolt umbes 10 minutit ja teiselt poolt 6 minutit. Maitsesta soola ja pipraseguga. Pane ahju ning küpstea ahjus 200 kraadi juures 10 minutit.

  • pardifilee 400 g,
  • pipar,
  • sool

2. Pane salatilehed kaussi, viiluta kurk ja tükelda mango. Tükelda valgehallitusjuust. Lisa granaatõunaseemned.

  • rukola 1 peotäis,
  • salatilehed 1 punt,
  • kurk 0.5 tk,
  • mango 1 tk,
  • valgehallitusjuust 125 g,
  • granaatõun 0.5 tk

3. Rösti seemned kuumal pannil ja lisa saltile.

  • päevalilleseemned 50 g,
  • kõrvitsaseemned 50 g

4. Valmista kaste, sega kokku kõik komponendid.

  • oliiviõli 3 spl,
  • valge veini äädikas 2 spl,
  • mesi 1 spl,
  • pipar,
  • sool

5. Tõsta salat taldrikule kalla peale kaste. Salati kõrvale pane torts majoneesi, selle peale aseta lahti lõigatud pardifilee.

  • majonees 3 spl

Koostis

  • granaatõun 0.5 tk
  • kõrvitsaseemned 50 g
  • kurk 0.5 tk
  • majonees 3 spl
  • mango 1 tk
  • mesi 1 spl
  • oliiviõli 3 spl
  • päevalilleseemned 50 g
  • pardifilee 400 g
  • pipar
  • rukola 1 peotäis
  • salatilehed 1 punt
  • sool
  • valge veini äädikas 2 spl
  • valgehallitusjuust 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud