phpinfo();die(); Suitsukana-apelsinisalat - Salatid - Köök

Suitsukana-apelsinisalat

  • 2
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suitsukana sobib ideaalselt nii puuviljade kui juurviljade juurde.

Valmistamine

1. Eralda kanaliha luudest ja lõika väiksemateks tükkideks. Koori apelsinid terava noaga, nii, et ka valge (mõru maitsega) osa saaks eemaldatud. Lõika apelsinid sektoriteks.

  • apelsin või greip 2 tk,
  • suitsukanakoib 2 tk

2. Sega kokku kaste.

  • lahja majonees 100 g,
  • sinep 1 tl,
  • suhkur 1 tl,
  • valge veini äädikas 1 tl

3. Sega suitsukana, apelsinid, hakitud salat ja pähklid. Vala kaste salatile, sega õrnalt läbi ja serveeri.

  • roheline salat 1 punt,
  • soolatud maapähklid 50 g

Koostis

  • apelsin või greip 2 tk
  • lahja majonees 100 g
  • roheline salat 1 punt
  • sinep 1 tl
  • soolatud maapähklid 50 g
  • suhkur 1 tl
  • suitsukanakoib 2 tk
  • valge veini äädikas 1 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud