phpinfo();die(); Veiselihasalat meekastmega - Salatid - Köök

Veiselihasalat meekastmega

  • 4
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Veiselihasalati muudab eriti maitsvaks meekaste. 

Valmistamine

1. Keeda kartulid soolaga maitsestatud vees.

  • kartul 4 tk,
  • sool

2. Tükelda kurk, poolita kirsstomatid ning tõsta serveerimisalusele.

  • kurk 1 tk,
  • kirsstomat 1 karp

3. Lisa juurde mandlilaastud ja petersell.

  • petersell 3 spl,
  • mandlilaastud 30 g

4. Kastme jaoks sega kokku oliivõli, mesi ja palsamiäädikas. Maitsesta soola ja pipraga.

  • oliiviõli 4 spl,
  • mesi 2 spl,
  • palsamiäädikas 2 spl,
  • sool, pipar

5. Kuumuta grillpannil oliivõli, prae lihalõikeid mõlemalt poolt 3 minutit.

  • lihaveise välisfilee lõiked 1 pakk,
  • oliiviõli

6. Tõsta lõikelauale rahunema, et liha mahlad kinni jääksid. Valminud kartulid lõika neljaks. Maitsesta liha soola ja pipraga. Lõika liha 1-2cm paksusteks tükkideks. Tõsta liha serveerimisalusele, maitsesta soola ja pipraga. Nirista üle meekastmega.

  • sool, pipar

Koostis

  • kartul 4 tk
  • kirsstomat 1 karp
  • kurk 1 tk
  • lihaveise välisfilee lõiked 1 pakk
  • mandlilaastud 30 g
  • mesi 2 spl
  • oliiviõli 4 spl
  • oliiviõli
  • palsamiäädikas 2 spl
  • petersell 3 spl
  • sool
  • sool, pipar

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud