phpinfo();die(); Vene salat - Salatid - Köök

Vene salat

  • 2
  • 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kerge salat vene perenaiselt.

Valmistamine

1. Puhasta õun ja lõika tükkideks. Haki hapukurk ja sibul. Haki keedetud veiseliha.

  • hapukam õun 1 tk,
  • hapukurk 1 tk,
  • sibul 1 tk,
  • veisefilee 200 g

2. Valmista kaste. Sega sinep õunaäädikaga ja oliivõliga. Lisa maitseained.

  • prantsuse sinep 1 tl,
  • extra virgin oliivõli 2 spl,
  • õunaäädikas 1 tl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • purustatud must pipar 1 näpuotsatäis

3. Pane taldrikule roheline salat, hakitud sibul ja liha, lisa õunad ja kurk. Vala peale kaste.

4. Serveeri.

Koostis

  • extra virgin oliivõli 2 spl
  • hapukam õun 1 tk
  • hapukurk 1 tk
  • õunaäädikas 1 tl
  • prantsuse sinep 1 tl
  • purustatud must pipar 1 näpuotsatäis
  • sibul 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • veisefilee 200 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud