phpinfo();die(); Iiri soodaleib - Soolased küpsetised - Köök

Iiri soodaleib

  • 12
  • 55 min
  • 0 vaatamist
Google+
Lihtsalt ja kiirelt valmistatav soodaleib, ei vaja aega kerkimiseks.

Valmistamine

1. Sega kausis kuivained. Sulata või ja lisa koos keefiriga kuivainetele. Sega algselt lusikaga ja kui lusikaga segamine muutub raskeks sõtku kätega pätsike. Vajadusel lisa keefirit või vastupidi. Tõsta leib küpsetuspaberiga voodertatud vormi, lõika noaga sisse rist. Küpseta ahjus 200C kraadi juures 35-45 minutit. Serveeri.

  • täistera nisujahu 225 g,
  • nisujahu 225 g,
  • sooda 1 tl,
  • sool 1 tl,
  • suhkur 1 spl,
  • Hellus keefir 2,5% 300 ml,
  • Tere Või 82% 60 g

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 300 ml
  • nisujahu 225 g
  • sooda 1 tl
  • sool 1 tl
  • suhkur 1 spl
  • täistera nisujahu 225 g
  • Tere Või 82% 60 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud