phpinfo();die(); Isiklik sibula quiche - Soolased küpsetised - Köök

Isiklik sibula quiche

  • 2
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kõhule sobivam sibula quiche portsjon suuruses.

Valmistamine

1. Riivi toasoe või. Lisa kaussi jahu ja 3 supilusikatäit jääkülma vett. Sega ühtlane taigen. Rulli pall ja aseta pooleks tunniks külma.

  • Tere Või 82% 190 g,
  • jahu 250 g,
  • vesi 3 spl

2. Haki sibul. Sega piim, muna, riivitud cheddari juust. Prae sibul pannil oliivõliga.

  • sibul 6 tk,
  • Tere täispiim 3,5% 150 ml,
  • muna 1 tk,
  • Cheddari juust 100 g

3. Rulli taigen individuaalse ahjuvormi suuruseks ja aseta vormi, eelnevalt määrides vorm võiga.

  • Tere Või 82% 10 g

4. Pane praetud sibul vormidesse taigna peale. Vala peale juustu-piima segu ja pane cheddari juustukiht peale. Küpseta 15-20 minutit 220 kraadi juures.

  • Cheddari juust 100 g

5. Serveeri.

Koostis

  • Cheddari juust 200 g
  • jahu 250 g
  • muna 1 tk
  • sibul 6 tk
  • Tere täispiim 3,5% 150 ml
  • Tere Või 82% 200 g
  • vesi 3 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud