phpinfo();die(); Itaalia pitsa - Soolased küpsetised - Köök

Itaalia pitsa

  • 3
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitsev pitsa rohke mozzarella juustuga.

Valmistamine

1. Prae peeneks hakitud sibul ja küüslauk väheses õlis klaasjaks.

  • sibul 1 tk,
  • küüslauguküüs 1 tk

2. Lisa konservivedelikust nõrutatud, kooritud, tükeldatud tomatid ja hakitud maitseroheline.

  • konserveeritud tomatid 400 g,
  • tüümian 1 tl,
  • rosmariin 1 tl,
  • basiilik 1 tl,
  • oregano 1 spl

3. Tomatitäidist hauta tasasel tulel segades umbes 45 minutit, kuni see kreemjaks ja üsna paksuks muutub. Maitsesta soola ja pipraga.

  • pipar,
  • sool

4. Tomatitäidisega kata pitsapõhi (valmista vastavalt pakendi juhistele), jättes 2 cm servast vabaks.

  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk

5. Mozzarella juustust lõika õhukesed viilud, laota pitsale ja tilguta peale veidi oliiviõli. Küpseta 270-300°C ahjus umbes veerand tundi.

  • oliiviõli,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 400 g

Koostis

  • basiilik 1 tl
  • konserveeritud tomatid 400 g
  • küüslauguküüs 1 tk
  • oliiviõli
  • oregano 1 spl
  • pipar
  • rosmariin 1 tl
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 400 g
  • tüümian 1 tl
  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud