phpinfo();die(); Itaaliapärane lõhe-mozzarellapirukas - Soolased küpsetised - Köök

Itaaliapärane lõhe-mozzarellapirukas

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane suitsulõhepirukas krõbedal lehttaignal. Sobib ideaalselt nii õhtusöögiks, piknikule kui ka peolauale.

Valmistamine

1. Puhasta lõheribidelt liha (liha peaks tulema umbes 500 g ). Lõika kirsstomatid 3 viiluks, lõika mozzarella väikesteks kuubikuteks. Rulli lehttaigen 28x43 cm ristkülikuks (või vastavalt olemasolevale vormile nii, et 3 cm jagu taigent kataks ääri). Tõsta taigen vormi.

  • lehttainas 500 g,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g,
  • kirsstomatid 250 g,
  • suitsutatud lõheribi 900 g

2. Klopi kausis kokku merevaik, munad, pipar, basiilik ja vajadusel ka sool. Raputa taignale riivsai, lao sinna peale lõhe, kirsstomatid, mozzarella ja vala peale merevaigu-munasegu. Küpseta eelkuumutatud ahjus alumisel osal 200C kraadi juures 10 minutit, seejärel alanda kuumust 180C kraadini ja küpseta veel 40-50 minutit. Sobib nii soojalt kui ka külmalt.

  • riivsai 3 spl,
  • Merevaik sulatatud juust suitsulõhega 18,5% 200 g,
  • muna 3 tk,
  • kuivatatud basiilik 1 spl,
  • sool, pipar

Koostis

  • kirsstomatid 250 g
  • kuivatatud basiilik 1 spl
  • lehttainas 500 g
  • Merevaik sulatatud juust suitsulõhega 18,5% 200 g
  • muna 3 tk
  • riivsai 3 spl
  • sool, pipar
  • suitsutatud lõheribi 900 g
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud