phpinfo();die(); Juustu-peekonipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Juustu-peekonipirukas

  • 12
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitseküllane juustu ja peekonipirukas. 

Valmistamine

1. Taigna valmistamiseks näpi omavahel jahu ja või. Lisa vesi ja sõtku ühtlaseks taignaks. Eelküpseta põhja 180 kraadises ahjus 10 minutit.

  • jahu 3 dl,
  • külm vesi 2 spl,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • sool 1 tl

2. Täidis valmistamise jaoks sega omavahel munad, piim ja vahukoor. Maitsesta soola ja pipraga.

  • muna 3 tk,
  • Tere piim 2,5% 1.5 dl,
  • Tere vahukoor 35% 2 dl,
  • sool, pipar

3. Puista eelküpsetatud põhjale riivjuust ja peekonikuubikud.

  • riivjuust 200 g,
  • toorsuitsupeekon 140 g

4. Kalla täidis põhjale riivjuustule ja peekonil. Küpseta 180 kraadises ahjus 40-50 minutit.

5. Serveeri soojalt või külmalt.

Koostis

  • jahu 3 dl
  • külm vesi 2 spl
  • muna 3 tk
  • riivjuust 200 g
  • sool 1 tl
  • sool, pipar
  • Tere piim 2,5% 1.5 dl
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • Tere Või 82% 150 g
  • toorsuitsupeekon 140 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud