phpinfo();die(); Kabatšokipirukas riisipõhjal - Soolased küpsetised - Köök

Kabatšokipirukas riisipõhjal

  • 10
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Sobib ka taimetoidusõpradele.

Valmistamine

1. Keeda riis vastavalt pakendi juhisele ning lase jahtuda. Sega riis suitsujuustuga ning lisa üks muna. Suru riisisegu ahjuvormi ning küpseta põhja 220 kraadi juures 5 minutit.

  • riis 4 dl,
  • muna 1 tk,
  • Tere suitsujuust 18% 100 g,
  • oliiviõli 2 spl

2. Sega kausis koor, 3 muna ning hakitud maitseroheline. Maitsesta soola ja pipraga. Aseta eelküpsetatud põhjale kabatšoki viilud, poolitatud tomatid ning puista üle fetajuustuga. Küpseta pirukat 40 min 180 kraadi juures.

  • Tere vahukoor 35% 2 dl,
  • maitseroheline 2 dl,
  • pipar,
  • sool,
  • kabatšokk 2 tk,
  • ploomtomat 150 g,
  • feta juust 100 g,
  • seesamiseemned 3 spl

Koostis

  • feta juust 100 g
  • kabatšokk 2 tk
  • maitseroheline 2 dl
  • muna 1 tk
  • oliiviõli 2 spl
  • pipar
  • ploomtomat 150 g
  • riis 4 dl
  • seesamiseemned 3 spl
  • sool
  • Tere suitsujuust 18% 100 g
  • Tere vahukoor 35% 2 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud