phpinfo();die(); Kana-porrupirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kana-porrupirukas

  • 10
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Hõrk suitsukanapirukas!

Valmistamine

1. Sõelu jahu kaussi, lisa sool ning näpi võiga taignaks. Lisa taignale 3 spl vett. Mässi kilesse ning aseta pooleks tunniks külma.

  • nisujahu 6 dl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • külm vesi 3 spl

2. Sulata pannil või ning prae tükeldatud porrut paar minutit.

  • porrulauk (valge osa) 1 tk

3. Suru tainas koogivormi põhja ning küpseta 220 kraadi juures 8-10 minutit.

4. Löö munad lahti, lisa kodujuust ja koor ning sega ühtlaseks massiks. Aseta taignale tükeldatud kanaliha, porru ning vala kodujuustu seguga üle. Küpseta ahjus 200 kraadi juures 35 minutit kuni pirukas on pealt hüübinud.

  • muna 3 tk,
  • suitsukanakoib 300 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g,
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl

Koostis

  • külm vesi 3 spl
  • muna 3 tk
  • nisujahu 6 dl
  • porrulauk (valge osa) 1 tk
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suitsukanakoib 300 g
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g
  • Tere kohvikoor 10% 1 dl
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud