phpinfo();die(); Kana-suitsujuustupitsa - Soolased küpsetised - Köök

Kana-suitsujuustupitsa

  • 4
  • 2 t
  • 0 vaatamist
Google+
Ei ole paremat pitsat kui isevalmistatud!

Valmistamine

1. Sega kausis pärm ja suhkur kuni pärm on sulanud. Lisa käesoe vesi. Sega ja lase 5-10 minutit seista. Lisa sool ja 1/2 jahust. Seejärel lisa osade kaupa juurde ülejäänud jahu ja sõtku tainast, kuni see muutub elastseks ja tuleb käte ja kausi küljest lahti. Vormi tainast pall ja veereta õlitatud kausis. Lase niiske rätiku alla kerkida.

  • jahu 200 g,
  • suhkur 1 spl,
  • õli 2 spl,
  • sool 1 tl,
  • vesi 1 ml,
  • pärm (värske) 12 g

2. Tomatikastmeks kuumuta kõigepealt pannil õli. Haki puhastatud sibul ja küüslauk ja prae õlis läbipaistvaks. Vala peale tomatipasta, maitsesta soola ja pitsaürtidega ning kuumuta paar minutit.

  • tomatipasta 200 g,
  • sool 0.5 tl,
  • oliiviõli 2 spl,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • mugulsibul 1 tk,
  • pitsamaitseaine 1 tl

3. Tükelda kanafilee ja pruunista pannil väheke ning maitsesta kergelt soolaga. Samal ajal eemalda suitsujuustult kile ja viiluta.

  • kanafilee 500 g,
  • Tere suitsujuust 18% 280 g,
  • sool 2 näpuotsatäis,
  • oliiviõli 2 spl

4. Rulli kerkinud tainas küpsetuspaberiga kaetud ahjupannile õhukeseks. Määri ühtlaselt tomatikastmega ja laota peale praetud kanatükid. Küpseta 225 kraadi juures 25 minutit.

5. Samal ajal puhasta granaatõun. 5 minutit enne küpsemise lõppu lao pitsale suitsujuustu kettad ja küpseta seni, kuni juust on väheke sulanud.

  • granaatõun 1 tk

6. Lõika pitsa tükkideks ja puista peale granaatõunaseemneid. Serveeri soojalt.

Koostis

  • granaatõun 1 tk
  • jahu 200 g
  • kanafilee 500 g
  • küüslauguküüs 2 tk
  • mugulsibul 1 tk
  • õli 2 spl
  • oliiviõli 4 spl
  • pärm (värske) 12 g
  • pitsamaitseaine 1 tl
  • sool 1.5 tl
  • sool 2 näpuotsatäis
  • suhkur 1 spl
  • Tere suitsujuust 18% 280 g
  • tomatipasta 200 g
  • vesi 1 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud