phpinfo();die(); Kapsapirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kapsapirukas

  • 12
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
See pirukas maitseb ka jänestele :)

Valmistamine

1. Sega kodujuust, pehme või, jahu, sool ja suhkur ühtlaseks tainaks, keera kilesse ja pane täidise valmistamise ajaks külma.

  • suhkur 1 tl,
  • sool 0.5 tl,
  • jahu 6 dl,
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g,
  • Tere Või 82% 250 g

2. Haki kapsas peeneks ja hauta vähese veega poolpehmeks. Maitsesta soola, suhkru ja hakitud tilliga ning nõruta sõelal kuivaks.

  • kapsas 1 kg,
  • sool 1 tl,
  • till,
  • suhkur 1 tl

3. Suru tainas ahjuplaadi põhjale ning äärtele. Jaga kapsas ühtlaselt tainale. Riivi juust ja puista kapsale.

  • juust 200 g

4. Sega munad ja hapukoor ning vala ühtlaselt kattele. Küpseta 200-kraadises ahjus 30 minutit.

  • muna 4 tk,
  • Tere hapukoor 20% 200 g

Koostis

  • jahu 6 dl
  • juust 200 g
  • kapsas 1 kg
  • muna 4 tk
  • sool 1.5 tl
  • suhkur 2 tl
  • Tere hapukoor 20% 200 g
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g
  • Tere Või 82% 250 g
  • till

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud