phpinfo();die(); Karask suitsujuustu ja köömnetega - Soolased küpsetised - Köök

Karask suitsujuustu ja köömnetega

  • 8
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Proovi saia ja leiva asemel valmistada karaskit.

Valmistamine

1. Klopi munad suhkru ja soolaga lahti. Lisa keefir ja jämedalt riivitud juust või väikesed juustu-kuubikud. Maitsesta köömnetega. Sõelu hulka odrajahu ja sooda ning sega ühtlaseks tainaks.

  • muna 3 tk,
  • sool 1 tl,
  • suhkur 1 spl,
  • Hellus keefir 2,5% 5 dl,
  • Suitsujuust 18% 100 g,
  • odrajahu 5 dl,
  • sooda 1 tl,
  • köömned 1 tl

2. Vala see kohe võiga määritud küpsetusvormi ning küpseta 200 kraadises eelkuumutatud ahjus 20-30 minutit ehk kuni karask on kuldpruun ja lööb vormi küljest lahti.

Koostis

  • Hellus keefir 2,5% 5 dl
  • köömned 1 tl
  • muna 3 tk
  • odrajahu 5 dl
  • sooda 1 tl
  • sool 1 tl
  • suhkur 1 spl
  • Suitsujuust 18% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud