phpinfo();die(); Kartuli-feta pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kartuli-feta pirukas

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Võiks kasutada kui soolane suupiste, võib pakkuda ka eraldi roana.

Valmistamine

1. Lisa feta juust keedetud kartulitele. Haki roheline. Lisa või feta-kartuli segule, sega hästi, lisa roheline ja sega uuesti.

  • feta juust 1 pakk,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 50 g,
  • kartul 500 g

2. Rulli taignaliistud lahti.Lõika võrdseteks neljanurkadeks. Lisa täidis peale. Kinnita pirukad kokku ja määri klopitud munaga. Küpseta ahjus 200 graadi juures kuni pirukad on valmis.

  • külmutatud lehttainas 1 pakk,
  • muna 1 tk

3. Serveeri.

Koostis

  • feta juust 1 pakk
  • kartul 500 g
  • külmutatud lehttainas 1 pakk
  • maitseroheline (till, petersell, roheline sibul) 50 g
  • muna 1 tk
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud