phpinfo();die(); Kartuli-juustupirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kartuli-juustupirukas

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Rikkalik köögiviljade valik annab pirukale hõrgu maitse!

Valmistamine

1. Taina valmistamiseks koori ja riivi kartulid. Sega kokku kartulimass, omavahel segatud jahusordid ja või. Lisa nii palju vett, et segades moodustub tainapall. Suru tainas küpsetuspaberiga vooderdatud, 26 cm läbimõõduga lahtikäivasse vormi. Pane 15 minutiks külma. Küpseta pirukapõhja 225° juures 10 minutit.

  • kartul (keedetud) 2 tk,
  • täistera nisujahu 1 dl,
  • nisujahu 1.5 dl,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • külm vesi 2 spl

2. Täidiseks koori keedetud kartulid ja keedetud porgandid ning lõika viiludeks. Haki porru ja kuumuta mõni minut võis. Lao aedviljad kihiti pirukavormi ja puista peale hakitud ürdid.

  • kartul (keedetud) 3 tk,
  • porgand 2 tk,
  • porru 5 cm,
  • petersell,
  • tüümian või basiilik

3. Klopi munad ja piim omavahel segi, maitsesta soola-pipraga ning kalla vormi. Puista peale riivitud juust. Küpseta ahjus 225° juures 25–30 minutit ehk kuldpruuni värvuseni. Lase enne serveerimist veidi jahtuda.

  • muna 2 tk,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1.5 dl,
  • pipar 1 tl,
  • sool 0.5 tl,
  • riivjuust 1 dl

Koostis

  • kartul (keedetud) 5 tk
  • külm vesi 2 spl
  • muna 2 tk
  • nisujahu 1.5 dl
  • petersell
  • pipar 1 tl
  • porgand 2 tk
  • porru 5 cm
  • riivjuust 1 dl
  • sool 0.5 tl
  • täistera nisujahu 1 dl
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 1.5 dl
  • Tere Või 82% 100 g
  • tüümian või basiilik

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud