phpinfo();die(); Kartuli-kala pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kartuli-kala pirukas

  • 4
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Venepärane pirukas kalaga ja kartulipüreega!

Valmistamine

1. Tükelda kartulid. Pane potti ja keeda kartulid.

  • kartul 8 tk

2. Samal ajal haki sibulad, küüslauk ja roheline. Sulata või pannil ja prae segu. Samal ajal valmista keedetud kartulitest püree, lisa piim ja Tere LaFresca toorjuust. Lisa praetud sibulasegu ja sega.

  • küüslauguküüs 2 tk,
  • sibul 2 tk,
  • petersell 50 g,
  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 0.5 pakk,
  • Tere täispiim 3,5% 1 klaas,
  • Tere Või 82% 0.5 pakk

3. Rulli tainas lahti ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuvormi. Pane peale kartulitäidis. Tükelda kala ja aseta kartulitäidise peale. Teise taigna kihiga pane vajalik pirukas kinni.

  • kalafilee 400 g

4. Määri lahtiklopitud munaga tainas ja aseta pirukas ahju. Küpseta 220C juures 35 minutit või kuni pirukas on valmis.

  • muna 1 tk,
  • pärmitaigen 600 g

Koostis

  • kalafilee 400 g
  • kartul 8 tk
  • küüslauguküüs 2 tk
  • muna 1 tk
  • pärmitaigen 600 g
  • petersell 50 g
  • sibul 2 tk
  • Tere LaFresca toorjuust Vahemere ürtidega 17,7% 0.5 pakk
  • Tere täispiim 3,5% 1 klaas
  • Tere Või 82% 0.5 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud