phpinfo();die(); Kitsejuustu ja päikesekuivatatud tomati pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kitsejuustu ja päikesekuivatatud tomati pirukas

  • 6
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Imehea pirukas näiteks suvisele piknikulauale!

Valmistamine

1. Valmista tainas: Selleks sega jahu ning kuubikuteks lõigatud või omavahel. Sega näppudega nii, et moodustuks purutaoline mass. Võid maitsestada kergelt soolaga. Vala tainale 3 spl külma vett ning vormi pall ja aseta vähemalt 30 minutiks külma.

  • jahu 200 g,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • meresool

2. Kuumuta ahi 180 kraadini. Rulli tainas lahti ning aseta 20-24 cm läbimõõduga koogivormi nii, et katas ka servad. Aseta taignale küpsetuspaber ning riisiterad ja küpseta 10 minutit. Valmista täidis. Selleks sega koor ja munakollased ning lisa riivitud juust, jättes peotäis alles. Maitsesta soola ning pipraga sõltuvalt juustu soolasusest. Eemalda taignalt riisiterad ning aseta veel 10 minutiks ahju küpsema. Lase jahtuda.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml,
  • munakollane 4 tk,
  • Cheddari juust 200 g,
  • must pipar

3. Püreesta päikesekuivatatud tomatid. Jaota taignapõhjale ning vala juustu täidisega üle. Murra kitsejuust tükkideks ja puista koogile. Puista peale murulauku ning ülejäänud riivitud juust ja aseta ahju 10 minutiks. Lase jahtuda.

  • päikesekuivatatud tomatid 200 g,
  • kitsejuust 150 g,
  • murulauk 1 peotäis

Koostis

  • Cheddari juust 200 g
  • jahu 200 g
  • kitsejuust 150 g
  • meresool
  • munakollane 4 tk
  • murulauk 1 peotäis
  • must pipar
  • päikesekuivatatud tomatid 200 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud