phpinfo();die(); Kitsejuustu-porrulaugu pirukas kreeka pähklitega - Soolased küpsetised - Köök

Kitsejuustu-porrulaugu pirukas kreeka pähklitega

  • 4
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pirukale annab erilise maitsenüansi kitsejuust.

Valmistamine

1. Kuumuta pannil õli, lisa või. Kuumuta keskmisel kuumusel rasvaines hakitud porrulauku pehmenemiseni. Lisa tüümian ning riivitud sidrunikoor, seejärel suurenda kuumust. Lisa sidrunimahl ning prae umbes pool minutit kuni sidrunimahl on aurustunud. Maitsesta soola, pipraga.

  • õli 1 spl,
  • Tere Või 82% 25 g,
  • porru 2 tk,
  • tüümian 2 spl,
  • sidrun 1 tk,
  • pipar,
  • sool

2. Voldi lehttainas küpsetusvormi ja torka kahvliga tainasse augud. Lisa tainale porrulaugu segu. Puista üle kitsejuustu ning Kreeka pähklitega. Maitsesta pipraga. Nirista üle oliiviõliga, kastes taigna servi samuti õliga. Küpseta pirukat 200 kraadi juures 15-20 minutit kuni tainas on kuldpruun. Serveeri hakitud peterselli ja riivitud sidrunikoorega.

  • külmutatud lehttainas 350 g,
  • kitsejuust 200 g,
  • kreeka pähklid 50 g,
  • petersell (hakitud)

Koostis

  • kitsejuust 200 g
  • kreeka pähklid 50 g
  • külmutatud lehttainas 350 g
  • õli 1 spl
  • petersell (hakitud)
  • pipar
  • porru 2 tk
  • sidrun 1 tk
  • sool
  • Tere Või 82% 25 g
  • tüümian 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud