phpinfo();die(); Kodune naan - Soolased küpsetised - Köök

Kodune naan

  • 4
  • 1 t 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Naan on india lameleib, mida serveeritakse koos indapäraste toitudega. Naani võib maitsestada nii soola, hakitud ürtide või küüslauguga.

Valmistamine

1. Sega suures kausis omavahel soe vesi, suhkru ja pärmiga. Lase seista 10 minutit.

  • vesi 30 ml,
  • suhkur 1 tl,
  • kuivpärm 0.5 tl

2. Sega kausis omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Sega teises kausis pärmisegule juurde soe piim ja toasoe maitsestamata jogurt. Sega märgained läbi ning lisa sisse kuivained. Sega lusikaga niikaua, kuni moodustub tugevam taigen, seejärel sõtku kätega ühtlaseks taignapalliks. Lase kerkida umbes 1 tund.

  • jahu 500 ml,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sool,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 90 ml,
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 125 ml

3. Jaga taigen neljaks. Rulli igast taignatükist 6 mm paksused kettad. Oluline on rullimisel kasutada palju jahu. Pintselda naanid sulavõiga. Kuumuta pann hästi kuumaks. Pane naani võine pool pannile ja prae 1 minut. Enne ümberpööramist pintselda ka naani teine pool võiga. Alles siis keera ümber ja prae kaane all teist poolt 2-4 minutit. Naanile võid peale raputada meresoola või värskelt hakituid ürte. Naudi.

  • Tere Või 82% 100 g

Koostis

  • jahu 500 ml
  • kuivpärm 0.5 tl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • sool
  • suhkur 1 tl
  • Tere Natural maitsestamata jogurt 2,5% 125 ml
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 90 ml
  • Tere Või 82% 100 g
  • vesi 30 ml

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud