phpinfo();die(); Kodune pitsa - Soolased küpsetised - Köök

Kodune pitsa

  • 10
  • 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kodune pitsa maitseb alati hea ning valmistamisel saavad kaasa aidata ka pere väiksemad liikmed.

Valmistamine

1. Vala pitsapõhjapulber kaussi, lisa klaas vett ja sega ühtlaseks taignaks.

  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk,
  • vesi 1 klaas

2. Pruunista hakkliha pannil. Vala taigen lahtikäivasse vormi ja pane peale pruunistatud hakkliha.

  • hakkliha 250 g

3. Tükelda tomatid, kurgid ja sibul ning pane samuti pitsapõhjale.

  • tomat 2 tk,
  • marineeritud kurk 2 tk,
  • sibul 1 tk

4. Sega omavahel majonees ja ketšup ning vala pitsale.

  • majonees 3 spl,
  • ketšup 4 spl

5. Maitsesta soola ja pitsamaitseainega ning kata pitsa rohke riivjuustuga. Küpseta 250 kraadises ahjus 40 minutit. Serveeri kohe.

  • riivjuust 250 g,
  • pitsamaitseaine,
  • sool

Koostis

  • hakkliha 250 g
  • ketšup 4 spl
  • majonees 3 spl
  • marineeritud kurk 2 tk
  • pitsamaitseaine
  • riivjuust 250 g
  • sibul 1 tk
  • sool
  • tomat 2 tk
  • vesi 1 klaas
  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud