phpinfo();die(); Kohupiima-peekonipirukad - Soolased küpsetised - Köök

Kohupiima-peekonipirukad

  • 10
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kohupiima-peekonipirukad on lihtsasti valmistatavad ja mugavad piknikule kaasa võtta.

Valmistamine

1. Lõika tainalehed pooleks. Vooderda nendega metallist muffinivormi süvendid. Toksi kahvliga vormi põhja katva taina sisse augud.

  • lehttainas 500 g

2. Pruunista peekon ja riivi juust. Sega omavahel kodujuust, peekon, Parmesan, munakollased ja sool. Tõsta segu tainale.

  • Parmesani juust 50 g,
  • peekoniribad 100 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g,
  • munakollane 2 tk,
  • sool

3. Poolita kirsstomatid. Kata täidis tomatitega ja piserda üle oliiviõliga. Maitsesta musta pipraga. Küpseta 200 kraadi juures 25–30 minutit.

  • kirsstomatid 200 g,
  • oliiviõli 2 spl,
  • must pipar

Koostis

  • kirsstomatid 200 g
  • lehttainas 500 g
  • munakollane 2 tk
  • must pipar
  • oliiviõli 2 spl
  • Parmesani juust 50 g
  • peekoniribad 100 g
  • sool
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud