phpinfo();die(); Kohupiima-kanapirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kohupiima-kanapirukas

  • 12
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mõnus kanapirukas, mis on mahlane ja maitseb eriti hea värske salatiga.

Valmistamine

1. Sega kokku või, suhkur, jahu, hapukoor ja küpsetuspulber. Mätsi tainas palliks ja aseta külmkappi.

  • nisujahu 3 klaas,
  • suhkur 2 spl,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • Tere hapukoor 20% 2 spl,
  • sool 1 tl

2. Tükelda keedetud kartulid. Haki porru, kana ja paprika. Vooderda koogivorm tainaga.

  • kartul (keedetud) 2 tk,
  • porru 100 g,
  • suitsukana 300 g,
  • paprika 0.5 tk

3. Sega kõik ained kokku ja vala segu tainale. Küpseta ahjus 180 kraadi juures.

  • muna 2 tk,
  • feta juust 100 g,
  • pipar,
  • sool,
  • Tere hapukoor 20% 100 g,
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 300 g

Koostis

  • feta juust 100 g
  • kartul (keedetud) 2 tk
  • muna 2 tk
  • nisujahu 3 klaas
  • paprika 0.5 tk
  • pipar
  • porru 100 g
  • sool 1 tl
  • sool
  • suhkur 2 spl
  • suitsukana 300 g
  • Tere hapukoor 20% 2 spl
  • Tere hapukoor 20% 100 g
  • Tere vähendatud laktoosisisaldusega kohupiimapasta 5,0% 300 g
  • Tere Või 82% 150 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud