phpinfo();die(); Koulibiak - Soolased küpsetised - Köök

Koulibiak

  • 6
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Põneva nimega maitsev roog.

Valmistamine

1. Keeda lõhefileed kergelt soolases vees 6-8 minutit. Lase kalal keeduvees jahtuda. Koori ja haki sibul. Keeda riis. Viiluta šampinjonid. Kuumuta sibulad ja seened rasvaine sees pannil, kuni kogu vedelik on ära keenud. Maitsesta soola ja pipraga ning lase jahtuda.

  • lõhefilee 500 g,
  • mugulsibul 1 tk,
  • šampinjonid 150 g,
  • Tere Või 82% 1 spl,
  • sool 1 tl,
  • pipar 1 tl,
  • riis 3 dl

2. Lõika lõhe väiksemateks tükkideks. Sega keedetud ja külm riis muna ja hapukoorega. Lisa lõhe, sibula- ja seenehautis ning hakitud till. Maitsesta soola ja pipraga.

  • muna 2 tk,
  • Tere hapukoor 20% 2 dl,
  • till (hakitud) 1 dl

3. Rulli lehttainas küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile lahti. Pane täidis taina keskele ja rulli tainas kokku. Vajuta otsad kinni ja pane rull liitekohaga allapoole ahjuplaadile. Tee noaga sisselõiked. Pintselda lahtiklopitud munaga. Küpseta ahju alumises osas 225 kraadi juures u 25 minutit.

  • külmutatud lehttainas 500 g

Koostis

  • külmutatud lehttainas 500 g
  • lõhefilee 500 g
  • mugulsibul 1 tk
  • muna 2 tk
  • pipar 1 tl
  • riis 3 dl
  • šampinjonid 150 g
  • sool 1 tl
  • Tere hapukoor 20% 2 dl
  • Tere Või 82% 1 spl
  • till (hakitud) 1 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud