phpinfo();die(); Kreveti-kodujuustu pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kreveti-kodujuustu pirukas

  • 8
  • 1 t 20 min
  • 0 vaatamist
Google+
Suussulav hõrgutav pirukas!

Valmistamine

1. Mudi toasoe või, jahu, kodujuust, sool ja vesi purutaoliseks massiks. Pane tainas toidukilesse ja hoia 20 min külmkapis.

  • Tere Või 82% 75 g,
  • jahu 2.5 dl,
  • Tere kodujuust 4,0% 100 g,
  • sool 0.5 tl,
  • vesi 5 spl

2. Vooderda küpsetusvorm küpsetuspaberiga või määri võiga. Kata tainaga küpsetusvorm ja servad ning pane ahju, küpseta 200 kraadi juures 10 minutit.

3. Vala täidis eelküpsetatud vormi ning lase küpseda 200 kraadi juures 30 minutit. Söö soojalt või jahtunult.

  • krevetid (keedetud ja kooritud) 200 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g,
  • riivjuust 100 g,
  • sool 0.5 tl,
  • muna 3 tk,
  • magus tšillikaste 2 spl,
  • till (hakitud) 1 peotäis

Koostis

  • jahu 2.5 dl
  • krevetid (keedetud ja kooritud) 200 g
  • magus tšillikaste 2 spl
  • muna 3 tk
  • riivjuust 100 g
  • sool 1 tl
  • Tere kodujuust 4,0% 350 g
  • Tere Või 82% 75 g
  • till (hakitud) 1 peotäis
  • vesi 5 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud