phpinfo();die(); Kukeseenepirukas - Soolased küpsetised - Köök

Kukeseenepirukas

  • 4
  • 8 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kukeseenepirukat valmista suve lõpus kui poest leiab eestimaiseid värskeid seeni. Veel parem on piruka jaoks seened ise korjata.

Valmistamine

1. Sulata lehttainas toasoojas ja rulli ristkülikukujuliseks.

  • lehttainas 500 g

2. Tükelda sibul ja kukeseened.

  • kukeseened 300 g,
  • sibul 1 tk

3. Prae pannil võis sibulaid ja kukeseeni, kuni kukeseened on kuldpruunid.

  • sool,
  • pipar,
  • Tere Või 82% 2 spl

4. Määri lehttainas toorjuustuga ja aseta seejärel küpsetuspaberile.

  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 75 g

5. Aseta kukeseened lehttaina keskele.

6. Tõsta üks tainapool teise peale.

7. Kuumuta ahi 200 kraadini ja küpseta 20 minutit, kuni pirukas muutub pealt kuldpruuniks.

8. Poolita kirsstomatid.

  • kirsstomatid 1 pakk

9. Serveeri pirukas tomatite ja basiilikuga.

  • basiilik

Koostis

  • basiilik
  • kirsstomatid 1 pakk
  • kukeseened 300 g
  • lehttainas 500 g
  • pipar
  • sibul 1 tk
  • sool
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 75 g
  • Tere Või 82% 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud