phpinfo();die(); Lahtine räimepirukas - Soolased küpsetised - Köök

Lahtine räimepirukas

  • 15
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kui Sulle maitseb kala, pead seda kindlasti proovima.

Valmistamine

1. Sega omavahel nisujahu, kartulipüreepulber, küpsetuspulber,sidrunipipar. Tükelda või kuivainetele ja sega noaga korralikult kõik koostisosad läbi.

  • jahu 350 g,
  • kartulipüreepulber 2 dl,
  • küpsetuspulber 1 tl,
  • sidrunipipar 0.25 tl,
  • valge pipar 0.25 tl

2. Lisa külm vesi. Sega käega taignaks. Kata tainas toidukilega ja aseta pooleks tunniks külma. Tükelda porrulauk ja till.

  • külm vesi 2 dl,
  • porrulauk (väiksem) 1 tk,
  • till 1 kimp

3. Klopi munad kergelt vahtu. Lisa jogurt. Maitsesta soola,sidrunipipraga ja valge pipraga. Sega segu korralikult läbi. Rulli tainas ahjuvormile.

  • muna 2 tk,
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 2.5 dl,
  • sool

4. Laota taignale räimefileed. Siis porrulauk ja till. Vala peale jogurtisegu. Küpseta 225 kraadi juures 25 minutit

  • räimefilee 300 g

Koostis

  • jahu 350 g
  • kartulipüreepulber 2 dl
  • külm vesi 2 dl
  • küpsetuspulber 1 tl
  • muna 2 tk
  • porrulauk (väiksem) 1 tk
  • räimefilee 300 g
  • sidrunipipar 0.25 tl
  • sool
  • Tere maitsestamata AB-jogurt 3,0% 2.5 dl
  • till 1 kimp
  • valge pipar 0.25 tl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud