phpinfo();die(); Lahtine spageti-vorstipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Lahtine spageti-vorstipirukas

  • 7
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Spagetid koos vorsti ja tomatikastmega maitsevad kindlasti ka lastele.

Valmistamine

1. Keeda spagetid soolaga maitsestatud vees, pakendil oleva juhise järgi. Kurna keedetud spagetid. Haki vorst, sibul ja paprika.

  • spagetid 200 g,
  • Rõngasvorst 1 pakk,
  • mugulsibul 1 tk,
  • paprika 0.5 tk

2. Prae sibul õlis klaasjaks. Lisa vorst ja prae kergelt pruuniks. Lisa paprika. Tükelda kooritud konservtomatid.

  • konserveeritud tomatid 1 purk,
  • õli (praadimiseks)

3. Lisa segule tomatid ja tomatipüree. Maitsesta pune ja küüslaugusoolaga. Kuumuta tasasel tulel kaane all läbi. Riivi peene riiviga juust.

  • Tomatipüree 1 dl,
  • pune 2 näpuotsatäis,
  • Küüslaugusool 2 näpuotsatäis,
  • Forte juust 50 g

4. Sega keedetud spagetid muna ja riivitud juustuga. Määri ahjuvorm õliga. Kalla spegetisegu ahjuvormi ja vormi põhi.

  • muna 2 tk,
  • õli (praadimiseks)

5. Kalla peale vorstisegu. Puista üle kodujuustuga. Küpseta ahjus 175 kraadi juures 15 minutit. Puista peale mozzarella tükke. Küpseta veel 5 minutit.

  • Tere kodujuust 4,0% 300 g,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g

Koostis

  • Forte juust 50 g
  • konserveeritud tomatid 1 purk
  • Küüslaugusool 2 näpuotsatäis
  • mugulsibul 1 tk
  • muna 2 tk
  • õli (praadimiseks)
  • paprika 0.5 tk
  • pune 2 näpuotsatäis
  • Rõngasvorst 1 pakk
  • spagetid 200 g
  • Tere kodujuust 4,0% 300 g
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 330 g
  • Tomatipüree 1 dl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud