phpinfo();die(); Lihtsad lõhepirukad - Soolased küpsetised - Köök

Lihtsad lõhepirukad

  • 25
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Valmista külalistele midagi lihtsat, kuid väga maitsvat. Lõhepirukad on just sellised.

Valmistamine

1. Rulli lehttaigen lahti ristküliku kujuliseks tükiks. Määri sellele sulatatud ja toorjuustu. Selle peale lao tükeldatud lõhe ja puista üle tilliga. Rulli mass rulliks kokku.

  • külmutatud lehttainas 500 g,
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 50 g,
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 50 g,
  • õrnsoolalõhe 200 g,
  • till

2. Lõika otsast terava noaga 1-2 cm laiused viilud ja aseta ahjuplaadile. Määri munaga. Küpseta ahjus 200 kraadi 20 min või kuni pirukad on kuldpruunid.

  • muna 1 tk

Koostis

  • külmutatud lehttainas 500 g
  • Merevaik sulatud juust krevettidega 18,5% 50 g
  • muna 1 tk
  • õrnsoolalõhe 200 g
  • Tere LaFresca toorjuust toiduvalmistamiseks 17,0% 50 g
  • till

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud