phpinfo();die(); Lõhe ja brokoli võrepirukas - Soolased küpsetised - Köök

Lõhe ja brokoli võrepirukas

  • 4
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Serveeri herneste ja hautatud porganditega.

Valmistamine

1. Keeda vees brokolit kuni see on pehme. Nõruta ja loputa külmas vees ning nõruta veelkord korralikult. Maitsesta mikseriga hapukoor hakitud rohelise ürdiga. Riivi hulka sidrunikoor. Soovi korral lisa ka pisut pipart.

  • brokkoli 100 g,
  • vesikress 85 g,
  • sidrun 1 tk,
  • Tere hapukoor 20% 4 spl

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Rulli lehttainas küpsetuspaberile ning lõika sellest 8 ristkülikukujulist tükki. Lõika pooltelt tükkidelt pildiraami sarnane vorm ning aseta teiste tainatükkide peale. Jäta väljalõigatud ribad alles. Määri lahtiklopitud munaga ning tee neisse kahvliga mõned torked. Küpseta 10 minutit kuni pirukapõhjad on kuldsed.

  • lehttainas 400 g,
  • muna 1 tk

3. Lõika ülejäänud tainatükkidest 2 cm paksused ribad. Kata pirukapõhjad hapukoore seguga, puista üle purustatud keedetud lõhe ning brokoliga. Piserda üle sidrunimahlaga. Kata pirukas tainaribadega moodustades neist võre.

  • lõhefilee 170 g

4. Pintselda klopitud munaga ning küpseta 20-25 minutit kuni pirukas on kuldne ning küpsenud.

Koostis

  • brokkoli 100 g
  • lehttainas 400 g
  • lõhefilee 170 g
  • muna 1 tk
  • sidrun 1 tk
  • Tere hapukoor 20% 4 spl
  • vesikress 85 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud