phpinfo();die(); Lõhe quiche - Soolased küpsetised - Köök

Lõhe quiche

  • 6
  • 1 t 10 min
  • 0 vaatamist
Google+
Kerge lõhepirukas

Valmistamine

1. Sega jahu ja riivsai. Lisa õli ja sega uuesti. Lisa 100 ml piima ja valmista taigen. Määri küpsetusvorm võiga ja pressi taigen põhja.

  • Tere Või 82% 30 g,
  • jahu 300 g,
  • riivsai 2 spl,
  • õli 120 ml,
  • Tere täispiim 3,5% 100 ml

2. Haki porrulauk, lõhefilee ja roheline.

  • porrulauk (väiksem) 1 tk,
  • till 1 pakk,
  • lõhefilee 300 g

3. Seega kausis muna, roheline ja piim. Lisa hakitud lõhefilee.

  • muna 2 tk,
  • Tere täispiim 3,5% 220 ml

4. Aseta porrulauk taigna põhjale. Lisa kala-piimasegu. Lisa teelusikaga kitsejuustu tükid. Küpseta eelsoojendatud kuni 200 kraadini ahjus 40 minutit.

5. Serveeri.

Koostis

  • jahu 300 g
  • lõhefilee 300 g
  • muna 2 tk
  • õli 120 ml
  • porrulauk (väiksem) 1 tk
  • riivsai 2 spl
  • Tere täispiim 3,5% 320 ml
  • Tere Või 82% 30 g
  • till 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud