phpinfo();die(); Lõhe-sparglipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Lõhe-sparglipirukas

  • 10
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Valmista maitsev ja toitev pirukas oma sõpradele.

Valmistamine

1. Lõika kalakuubikud ja maitsesta. Jäta seisma.

  • lõhefilee 300 g,
  • sool, pipar

2. Löö munad kaussi, lisa sool ja muskaatpähkel. Lisa vahukoor ja hakitud till.

  • sool,
  • muskaatpähkel 0.5 tl,
  • muna 3 tk,
  • Tere vahukoor 35% 3 dl,
  • till 1 peotäis

3. Keeda sparglit keevas soolaga maitsestatud vees umbes 4 minutit, kurna.

  • spargel 100 g,
  • sool

4. Valmista muretaigen. Pane kaussi jahu ja sool. Lisa tükkideks lõigatud toasoe või. Murenda sõrmede vahel jahu ja võisegu. Võimalusel kasuta kraba. Lisa 2 spl külma vett ja suru segu vähese sõtkumisega tainapalliks. Pane pall toidukilesse ja aseta pooleks tunniks külmikusse.

  • sool 0.5 tl,
  • jahu 3 dl,
  • Tere Või 82% 150 g,
  • vesi 2 spl

5. Määri 24 cm suurune küpsetusvorm võiga. Suru taigen sõrmede abiga vormi põhja ja äärtele. Kata ääred fooliumiga, et ääred alla ei vajuks. Vajuta kahvliga augud taignapõhja. Küpseta 220 kraadi juures 15 minutit

6. Pane põhjale lõhetükid, peale sparglid. Vala üle muna-koore seguga. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit, kuni muna on hüübinud.

Koostis

  • jahu 3 dl
  • lõhefilee 300 g
  • muna 3 tk
  • muskaatpähkel 0.5 tl
  • sool 0.5 tl
  • sool
  • sool, pipar
  • spargel 100 g
  • Tere vahukoor 35% 3 dl
  • Tere Või 82% 150 g
  • till 1 peotäis
  • vesi 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud