phpinfo();die(); Lõhepirukas sinihallitusjuustuga - Soolased küpsetised - Köök

Lõhepirukas sinihallitusjuustuga

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Pirukas maitseb ühtmoodi hästi nii soojalt kui ka külmalt. Väga hästi sobib siia kõrvale mõni värske salat.

Valmistamine

1. Sega või, jahu, muna ja sool ühtlaseks tainaks. Kõige mugavam on seda köögikombainis teha. Suru tainas 26 cm läbimõõduga võiga määritud vormi põhja ja äärtele.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • jahu 3 dl,
  • muna 1 tk,
  • sool

2. Haki kaussi lõhe ja pudista näppude vahel sinihallitusjuust peeneks.

  • külmsuitsulõhe 170 g,
  • sinihallitusjuust 100 g

3. Lisa munad ja vahukoor ning sega kergelt läbi.

  • muna 4 tk,
  • Tere vahukoor 35% 2 dl

4. Kalla täidis piruka põhjale ning tõsta 175 kraadi juurde 30 minutiks küpsema.

Koostis

  • jahu 3 dl
  • külmsuitsulõhe 170 g
  • muna 5 tk
  • sinihallitusjuust 100 g
  • sool
  • Tere vahukoor 35% 2 dl
  • Tere Või 82% 125 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud