phpinfo();die(); Pannipirukas tuunikala ja seentega - Soolased küpsetised - Köök

Pannipirukas tuunikala ja seentega

  • 5
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Kalast valmistatud quichele paku juurde värsket salatit mustade oliividega.

Valmistamine

1. Sega tainas ja laota ahjuplaadile, eelküpseta 220-kraadises ahjus 15 minutit.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 3 dl,
  • muna 3 tk,
  • kartul (riivitud) 800 g,
  • riivjuust 100 g,
  • küüslauguküüs 3 tk

2. Kata pirukas täidisega ja see omakorda õhukeste tomativiilude või hakitud tomatiga. Puista üle riivjuustuga. Küpseta pirukat veel 15-20 minutit, kuni tainas on hüübinud ja pind pruunistunud. Veidi jahtunud pirukale puista peale rebitud basiilikut või peterselli ja musta pipart otse veskist.

  • tuunikala õlis 1 tk,
  • marineeritud seened 100 g,
  • tomat 5 tk,
  • basiilik,
  • must purustatud pipar

Koostis

  • basiilik
  • kartul (riivitud) 800 g
  • küüslauguküüs 3 tk
  • marineeritud seened 100 g
  • muna 3 tk
  • must purustatud pipar
  • riivjuust 100 g
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 3 dl
  • tomat 5 tk
  • tuunikala õlis 1 tk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud