phpinfo();die(); Pitsa - Soolased küpsetised - Köök

Pitsa

  • 15
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Klassikaline pitsa!

Valmistamine

1. Sega pitsapõhjapulber kausis veega tainaks.

  • vesi 2.5 dl,
  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk

2. Määri ahjuplaat rasvainega ja laota tainas ühtlaselt laiali. Määri õhukese kihina tomatikaste ja lisa seened, tomati-ja ananassiviilud. Kõige peale raputa juustu. Küpseta ahjus 200 -220 C kraadi juures 25-30 minutit.

  • tomatikaste,
  • šampinjonid 200 g,
  • tomat 2 tk,
  • ananassikonserv 200 g,
  • riivjuust 200 g,
  • Tere Või 82% 50 g

Koostis

  • ananassikonserv 200 g
  • riivjuust 200 g
  • šampinjonid 200 g
  • Tere Või 82% 50 g
  • tomat 2 tk
  • tomatikaste
  • vesi 2.5 dl
  • Vilma pitsapõhjapulber 1 pakk

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud