phpinfo();die(); Pitsapirukas - Soolased küpsetised - Köök

Pitsapirukas

  • 6
  • 1 t 5 min
  • 0 vaatamist
Google+
Sama hea kui klassikaline pizza!

Valmistamine

1. Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Näpi hulka või. Lisa suhkur, munakollane ja kohvikoor. Sega ühtlaseks tainaks, keera kilesse ja pane täidise valmimise ajaks külmkappi.

  • jahu 4 dl,
  • küpsetuspulber 0.5 tl,
  • munakollane 1 tk,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • sool 0.5 tl,
  • suhkur 0.5 dl,
  • Tere kohvikoor 10% 0.5 dl

2. Täidise jaoks sega omavahel munad, riivitud juust, hakitud sink, pipar ja petersell. (Soovi korral võid lisada täidisele 400 g kodujuustu).

  • muna 3 tk,
  • Parmesani juust 50 g,
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g,
  • toorsuitsusink 100 g,
  • must pipar,
  • lehtpetersell 1 peotäis

3. Rulli 2/3 tainast laiali ja vooderda sellega 24 cm läbimõõduga lahtikäiva koogivormi põhi ja servad. Tõsta peale täidis ja kata ülejäänud lahtirullitud tainakettaga. Suru taina servad ühtlaselt kinni, pintselda lahtiklopitud munaga ja küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit. Siis vähenda ahju kuumust 180 kraadile ja küpseta veel 20 minutit.

Koostis

  • jahu 4 dl
  • küpsetuspulber 0.5 tl
  • lehtpetersell 1 peotäis
  • muna 3 tk
  • munakollane 1 tk
  • must pipar
  • Parmesani juust 50 g
  • sool 0.5 tl
  • suhkur 0.5 dl
  • Tere kohvikoor 10% 0.5 dl
  • Tere mozzarella kirsid 18,0% 100 g
  • Tere Või 82% 100 g
  • toorsuitsusink 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud