phpinfo();die(); Porru-singipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Porru-singipirukas

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Maitseb nii soojalt kui jahtunult.

Valmistamine

1. Jahvata hirss peeneks jahuks.

  • hirss 100 g

2. Töötle või ja jahud köögikombainis ühtlaseks, lisa muna ja sõtku kokku tainas. Määri vormi põhi ja servad võiga. Suru tainas ühtlaselt vormi põhja ning külgedele. Aseta vorm täidise valmistamise ajaks külma.

  • muna 3 tk,
  • Tere Või 82% 100 g,
  • riisijahu 100 g,
  • kartulitärklis 50 g,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • küpsetuspulber

3. Lõika porru pikuti pooleks. Viiluta porru ja lõika sink kuubikuteks. Kuumuta pannil või, lisa porru ja sink ja prae umbes 5 minutit, jahuta pisut.

  • porru 1 tk,
  • sink 200 g

4. Klopi munad ja hapukoor ühtlaseks, maitsesta soola ja pipraga ning sega juurde porru ning sink. Kuumuta ahi 180 kraadini, vala täidis pirukapõhjale. Küpseta pirukat ahju allosas, 180 kraadi juures umbes 35 minutit. Maitseb hästi nii soojalt kui jahtunult.

  • muna 2 tk,
  • Tere hapukoor 20% 200 g,
  • pipar 1 näpuotsatäis

Koostis

  • hirss 100 g
  • kartulitärklis 50 g
  • küpsetuspulber
  • muna 5 tk
  • pipar 1 näpuotsatäis
  • porru 1 tk
  • riisijahu 100 g
  • sink 200 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • Tere hapukoor 20% 200 g
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud