phpinfo();die(); Sibula ja Cheddari-quiche - Soolased küpsetised - Köök

Sibula ja Cheddari-quiche

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane sibula ja Cheddari-quiche on põnev hõrgutis lauale panemiseks.

Valmistamine

1. Pane kaussi jahu ja või ning näpi ühtlaseks sõmeraks massiks. Lisa 8 spl külma vett ja sega. Suru tainas küpsetusvormi ja pane 20 minutiks külmikusse.

  • Tere Või 82% 140 g,
  • jahu 280 g

2. Kuni tainas on külmikus, haki sibulad ja prae võiga pannil aeg-ajalt segades, kuni need muutuvad kleepuvaks ja kuldseks.

  • Tere Või 82% 25 g,
  • sibul 500 g

3. Võta külmast tainas ja tee kahvliga augud sisse. Kata küpsetusplaat fooliumiga ja küpseta põhja ahjus u 20 minutit 200 kraadi juures, viimaseks 5 minutiks eemalda foolium.

4. Klopi kausis lahti munad, lisa vaikselt segades hapukoor. Lisa sibul ja juust, maitsesta soola ja pipraga.

  • muna 2 tk,
  • Tere hapukoor 20% 250 g,
  • Cheddari juust 70 g,
  • pipar,
  • sool

5. Laota täidis plaadile ja kata ülejäänud juustuga. Küpseta 20–25 minutit 200 kraadi juures. Serveeri jahutatult.

  • Cheddari juust 70 g

Koostis

  • Cheddari juust 140 g
  • jahu 280 g
  • muna 2 tk
  • pipar
  • sibul 500 g
  • sool
  • Tere hapukoor 20% 250 g
  • Tere Või 82% 165 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud