phpinfo();die(); Quiche veisehakkliha, porru ja peekoniga - Soolased küpsetised - Köök

Quiche veisehakkliha, porru ja peekoniga

  • 12
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane pirukas veisehakkliha, suitsuse peekoni ja mahlase porruga.

Valmistamine

1. Valmista taigen. Näpi omavahel või, näpuotsatäis soola ja jahu. Lisa juurde 2-3 spl vett ja 1 muna, vormi sellest taignapall. Pane jahedasse 30 minutiks ootele.

  • Tere Või 82% 125 g,
  • jahu 250 g,
  • sool

2. Pese porru, lõika neljaks ja viiluta. Riivi juust, lõika peekon ribadeks. Kuumuta pannil õli ja prae hakkliha. Lisa juurde porru ja peekon ning prae veel 4 minutit. Maitsesta soola ja pipraga. Sega kausis omavahel 2 muna, kodujuust, 50 g juustu, kohvikoor, maitsesta soola ja pipraga

  • suitsutatud peekon 100 g,
  • veisehakkliha 300 g,
  • Tere kohvikoor 10% 200 ml,
  • Tere kodujuust 4,0% 150 g,
  • muna 3 tk,
  • porru 1 tk,
  • juust 100 g,
  • pipar,
  • õli (praadimiseks)

3. Rulli taigen ümmarguseks 30 cm diameetriga kettaks. Aseta see 26 cm diameetriga küpsetusvormi. Tõsta põhjale hakklihasegu, seejärel vala peale muna-kodujuustusegu. Raputa peale veel allesjäänud juust. Küpseta 200C kraadi juures 45 minutit.

Koostis

  • jahu 250 g
  • juust 100 g
  • muna 3 tk
  • õli (praadimiseks)
  • pipar
  • porru 1 tk
  • sool
  • suitsutatud peekon 100 g
  • Tere kodujuust 4,0% 150 g
  • Tere kohvikoor 10% 200 ml
  • Tere Või 82% 125 g
  • veisehakkliha 300 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud