phpinfo();die(); Sibula plaadipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Sibula plaadipirukas

  • 12
  • 2 t
  • 0 vaatamist
Google+
Suussulav ja väga maitsev pirukas, kus sibul annab mõnusa magususe ning peekon rammususe ja suitsuse maitse.

Valmistamine

1. Lahusta soojas piimas pärm. Sega sisse 1 spl suhkrut, näpuotsatäis soola, 1 muna ja aeg ajalt lisades jahu. Kui lusikaga segamine muutub raskeks, sõtku kätega taigen palliks. Pane sooja kohta kerkima üheks tunniks.

  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 125 ml,
  • kuivpärm 10 g,
  • suhkur 1 spl,
  • sool 1 näpuotsatäis,
  • jahu 250 g

2. Viiluta sibul ja lõika peekon väikesteks kuubikuteks. Prae kuumas õlis sibulaviile ja peekonit 7-10 minutit. Lase jahtuda.

  • sibul 500 g,
  • peekon 200 g,
  • õli 1 spl

3. Sega kausis omavahel sibulad, peekon, köömned, hapukoor, 2 muna, toasoe või, sool ja pipar.

  • köömned 1 spl,
  • Tere hapukoor 20% 125 g,
  • Tere Või 82% 40 g,
  • muna 3 tk,
  • pipar

4. Rulli taigen 0,5 cm paksuseks. Pane taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Vala peale kate ja aja ühtlaselt laiali. Küpseta ahjus 175C kraadi juures 30-35 minutit. Lase natuke jahtuda ja naudi.

Koostis

  • jahu 250 g
  • köömned 1 spl
  • kuivpärm 10 g
  • muna 3 tk
  • õli 1 spl
  • peekon 200 g
  • pipar
  • sibul 500 g
  • sool 1 näpuotsatäis
  • suhkur 1 spl
  • Tere hapukoor 20% 125 g
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 125 ml
  • Tere Või 82% 40 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud