phpinfo();die(); Spargli-juustupirukas - Soolased küpsetised - Köök

Spargli-juustupirukas

  • 8
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Lahtine pirukas, mis on mahlane ja tervislik asendus pizzale. Serveeri toorsalatiga!

Valmistamine

1. Suru või ja jahu sõrmedega sõmeraks ning lisa toasoe muna ja sega tainaks.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • jahu 2.5 dl,
  • muna 1 tk

2. Suru tainas 26 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja servadele.

3. Kuumuta puhastatud-kooritud ja tükeldatud sparglit õlis 6-8 minutit, lisa sulatatud juust ja koor ning sega ühtlaseks.

  • spargel 200 g,
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g,
  • Tere kohvikoor 10% 2 dl,
  • õli 2 spl

4. Tõsta pann pliidilt, lisa tükeldatud sink, maitsesta ning lõpuks sega hulka muna. Kalla kate pirukapõhjale ja küpseta 200-kraadises ahjus alumisel siinil 30-35 minutit.

  • sink 100 g,
  • muna 1 tk,
  • must pipar,
  • sool

Koostis

  • jahu 2.5 dl
  • Merevaik sulatatud juust 18,5% 200 g
  • muna 2 tk
  • must pipar
  • õli 2 spl
  • sink 100 g
  • sool
  • spargel 200 g
  • Tere kohvikoor 10% 2 dl
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud