phpinfo();die(); Spargli quiche muredas india pähkli taignas - Soolased küpsetised - Köök

Spargli quiche muredas india pähkli taignas

  • 6
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Tõeliselt hõrk quiche, mis sobib gluteenivaba menüü hulka.

Valmistamine

1. Kuumuta ahi 200 kraadini. Võita vorm. Sega omavahel purustatud India pähklid, küüslauk, tüümian, sool ja pipar. Vala hulka oliiviõli ning vesi ning sega tainas. Suru tanas pirukavormi ja äärtesse. Küpseta 20 minutit kuni põhi on kergelt kuldne.

  • Tere Või 82% 1 spl,
  • india pähklid 2 tass,
  • küüslauguküüs (purustatud) 3 tk,
  • tüümian 1 tl,
  • sool, pipar 1.5 näpuotsatäis,
  • oliiviõli 3 spl,
  • vesi 2 spl

2. Kuumuta pannil õli. Prae spargel ning sibul umbes 5 minutit. Lisa herned ning võta pann kuumuselt.

  • oliiviõli 1 spl,
  • spargel 1 punt,
  • roheline sibul 4 tk,
  • külmutatud herned 0.5 tass

3. Vispelda munad, piim, juust, tšillihelbed, sool ja pipar. Lisa köögiviljad ning sega hästi läbi.

  • muna 4 tk,
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 0.5 tass,
  • juust (riivitud või viilutatud) 50 g,
  • sool, pipar 1.5 näpuotsatäis,
  • tšillihelbed 1 tl

4. Vala segu põhjale ning aseta tagasi ahju 30-40 minutiks. Lase jahtuda.

5. Serveeri hapukoorega ning värskete ürtidega.

Koostis

  • india pähklid 2 tass
  • juust (riivitud või viilutatud) 50 g
  • külmutatud herned 0.5 tass
  • küüslauguküüs (purustatud) 3 tk
  • muna 4 tk
  • oliiviõli 4 spl
  • roheline sibul 4 tk
  • sool, pipar 3 näpuotsatäis
  • spargel 1 punt
  • Tere piim D vitamiiniga 2,5% 0.5 tass
  • Tere Või 82% 1 spl
  • tšillihelbed 1 tl
  • tüümian 1 tl
  • vesi 2 spl

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud