phpinfo();die(); Spinati-forellipirukas - Soolased küpsetised - Köök

Spinati-forellipirukas

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Üks tervislikumaid pirukaid.

Valmistamine

1. Pane mandlid ja seemned köögikombaini ja purusta kuni segu on peene.

  • mandlid 140 g,
  • seesamiseemned 30 g,
  • päevalilleseemned 30 g

2. Sulata või ning sega purustatud mandliseguga. Sega sisse 1 muna.

  • Tere Või 82% 40 g,
  • muna 1 tk

3. Suru taigen ühtlaselt pirukavormi. Küpseta pirukapõhja 160 kraadi juures 15 min.

4. Klopi lahti 3 muna, riivitud juust, vahukoor ja sulatatud spinat. Lisa soola ja pipart.

  • muna 3 tk,
  • riivjuust 60 g,
  • Tere 35% vahukoor 100 g,
  • külmutatud spinat 100 g,
  • sool, pipar

5. Haki forell tükkideks ning pane eelküpsetatud põhjale ning seejärel kalla peale muna-spinati segu. Küpseta 200 kraadi juures 30 min kuni pirukas on kuldne.

  • suitsuforellifilee 150 g

Koostis

  • külmutatud spinat 100 g
  • mandlid 140 g
  • muna 4 tk
  • päevalilleseemned 30 g
  • riivjuust 60 g
  • seesamiseemned 30 g
  • sool, pipar
  • suitsuforellifilee 150 g
  • Tere 35% vahukoor 100 g
  • Tere Või 82% 40 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud