phpinfo();die(); Suitsujuustune tomati-peekoni lahtine pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Suitsujuustune tomati-peekoni lahtine pirukas

  • 20
  • 1 t
  • 0 vaatamist
Google+
Lahtine pirukas on vahelduseks pitsale ja maitseb jumalikult. Naudi pirukat külma salatiga või piknikul.

Valmistamine

1. Sulata potis või.

  • Tere Või 82% 25 g

2. Viiluta peekon, lisa see potti ja prae seni kuni peekon muutub krõbedaks.

  • suitsupeekon 6 viilu

3. Lisa juurde õhukeselt viilutatud sibul. Küpseta kuni sibulad on kuldsed.

  • sibul 3 tk

4. Lisa vahukoor ja kuumuta natuke.

  • Tere vahukoor 35% 200 ml

5. Riivi terve suitsujuust. Lisa segule pool riivitud suitsujuustust ja muna.

  • muna 1 tk,
  • Tere suitsujuust 18% 140 g

6. Seejärel rulli jahus muretaigen ja aseta see ahjuvormile. Tee kahvliga taignasse väikesed augud.

  • muretainas 500 g,
  • jahu

7. Kalla segu taignale, lisa pooleks lõigatud tomatid ja ülejäänud juust. Pintselda ääred munaseguga ja küpseta umbes 20 minutit, kuni pirukas on saavutanud kuldse välimuse.

  • muna 1 tk,
  • kirsstomat 140 g,
  • Tere suitsujuust 18% 140 g

Koostis

  • jahu
  • kirsstomat 140 g
  • muna 2 tk
  • muretainas 500 g
  • sibul 3 tk
  • suitsupeekon 6 viilu
  • Tere suitsujuust 18% 280 g
  • Tere vahukoor 35% 200 ml
  • Tere Või 82% 25 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud