phpinfo();die(); Suitsukana saiakesed - Soolased küpsetised - Köök

Suitsukana saiakesed

  • 14
  • 30 min
  • 0 vaatamist
Google+
Väga õhulised ja maitsvad saiad.

Valmistamine

1. Tükelda ja haki suitsukana väikesteks tükkideks.

  • suitsukanakoib 1 tk

2. Mikserda toasoe või ja peeneks hakitud kana ühtlaseks. Maitsesta soolaga.

  • Tere Või 82% 100 g,
  • meresool

3. Laota tainas jahusele lauale. Vajadusel rulli veidi õhemaks. Määri võisegu ühtlaselt tainale laiali. (umbes 0,5 cm paksuseks)

  • pärmi-lehttaigen 500 g,
  • jahu

4. Lõika tainariba ruutudeks. Murra ruudu nurgad keskele kokku.

5. Vajuta tekkinud nurgad uuesti ruudu keskele näpuga kokku. Tõsta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ning pane 200-kraadisesse ahju 18-20 minutiks küpsema.

Koostis

  • jahu
  • meresool
  • pärmi-lehttaigen 500 g
  • suitsukanakoib 1 tk
  • Tere Või 82% 100 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud