phpinfo();die(); Suitsulõhe quiche - Soolased küpsetised - Köök

Suitsulõhe quiche

  • 8
  • 1 t 35 min
  • 0 vaatamist
Google+
Quiche'i suitsulõhega sobib pakkuda nii hommiku-, lõuna-, kui õhtusöögiks.

Valmistamine

1. Vooderda muretainaga 23 cm läbimõõduga ja sügava äärega küpsetusvorm. Tõsta 30 minutiks külmikusse ja kuumuta ahi 200 kraadini.

  • muretainas 225 g

2. Torka tainasse augud ja kata pirukapõhi küpsetuspaberiga ja täida vorm kuivatatud ubadega. Küpseta 10-15 minutit, siis eemalda ettevaatlikult raskus ja küpsetuspaber. Tõsta ahju tagasi ja küpseta veel 5 minutit, kuni põhi on helekuldne ja katsudes kõva. Võta ahjust välja ja pane kõrvale, kuni valmistad täidise.

3. Kuumuta õli ja prae sibulat 5 minutit, kuni see on pehme. Vähenda ahju kuumust 170 kraadini.

  • õli 1 spl,
  • sibul 1 tk

4. Klopi munad ja mõlemad juustud ühtlaseks massiks, seejärel klopi juurde rõõsk koor, till ja pipar.

  • muna 2 tk,
  • kitsejuust 25 g,
  • till 1 peotäis,
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 200 g,
  • Tere kohvikoor 10% 300 ml,
  • pipar

5. Laota pirukapõhjale praetud sibul ja lõhetükid ning kalla peale munasegu. Küpseta 45-55 minutit või kuni kate on hüübinud.

  • suitsulõhe 125 g

Koostis

  • kitsejuust 25 g
  • muna 2 tk
  • muretainas 225 g
  • õli 1 spl
  • pipar
  • sibul 1 tk
  • suitsulõhe 125 g
  • Tere kohvikoor 10% 300 ml
  • Tere LaFresca vähendatud laktoosisisaldusega klassikaline toorjuust 15,0% 200 g
  • till 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud