phpinfo();die(); Suvikõrvitsa- ja päikesekuivatatud tomati pirukas - Soolased küpsetised - Köök

Suvikõrvitsa- ja päikesekuivatatud tomati pirukas

  • 12
  • 50 min
  • 0 vaatamist
Google+
Nii mahlane ja maitsev pirukas. Sobib eriti hästi supi kõrvale või eraldi vahepalaks koos kihi Tere võiga.

Valmistamine

1. Riivi suvikõrvits, sega kokku vähese soolaga ning jäta seisma umbes 10 minutiks, seejärel pigista mahl välja. Haki rosmariin ja tomatid, riivi juust.

  • suvikõrvits 300 g,
  • sool 0.25 tl,
  • rosmariin 1 spl,
  • päikesekuivatatud tomatid 80 g,
  • juust 80 g

2. Vispelda omavahel kausis munad keefiriga. Seejärel sega sisse sulatatud või, päikesekuivatatud tomatid, rosmariin, juust ja kuivaks pigistatud suvikõrvits. Teises kausis sega omavahel jahu, ¾ tl sool, küpsetuspulber. Sega omavahel kuivained märgainetega kokku, kuid ära töötle taigent liiga üle.

  • muna 2 tk,
  • Tere keefir 2,5% 180 ml,
  • Tere Või 82% 70 g,
  • jahu 5 dl,
  • küpsetuspulber 1.5 tl

3. Pane taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Suru kätega 25 cm diameetriga kettaks. Lõika noaga pirukas 12neks tükiks. Viimasena võid veel peale raputada meresoola, et jääksid mõnusalt krõmpsuvad soolatükid. Küpseta ahjus 190C kraadi juures 20-22 minutit. Parim soojalt.

Koostis

  • jahu 5 dl
  • juust 80 g
  • küpsetuspulber 1.5 tl
  • muna 2 tk
  • päikesekuivatatud tomatid 80 g
  • rosmariin 1 spl
  • sool 0.25 tl
  • suvikõrvits 300 g
  • Tere keefir 2,5% 180 ml
  • Tere Või 82% 70 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud