phpinfo();die(); Suvikõrvitsa-kodujuustupirukas - Soolased küpsetised - Köök

Suvikõrvitsa-kodujuustupirukas

  • 8
  • 1 t 15 min
  • 0 vaatamist
Google+
Sügisõhtusse sobiv pirukas.

Valmistamine

1. Näpi või, kodujuust ja omavahel segatud kuivained ühtlaseks massiks. Kata tainakauss kaanega ja aseta 30 minutiks külmkappi.

  • Tere Või 82% 250 g,
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g,
  • täistera nisujahu 4 dl,
  • meresool 0.5 tl,
  • küpsetuspulber 1 tl

2. Kuumuta ahi 200 kraadini. Suru tainas rasvaine ja riivsaiaga ettevalmistatud küpsetusplaadi põhja. Küpseta põhja 5-7 minutit, sõltuvalt taina paksusest.

3. Valmista täidis. Pane pannile õli ja veidi võid. Lisa viilutatud suvikõrvits ja maitseained, pisut soola ja suhkrut ning prae 5 minutit.

  • õli (praadimiseks) 1 spl,
  • Tere Või 82% 2 spl,
  • suvikõrvits 2 tk

4. Vala küpsetatud suvikõrvitsad 300 grammile kodujuustule, lisa ka riivitud juustu (osa jätta peale puistamiseks) ja kaks muna. Maitsesta vähese soola ja meelepäraste maitsetaimedega. Kata eelküpsetatud tainas seguga ja lase 20-25 minutit ahjus küpseda, enne küpsetamise lõppu raputa peale riivjuustu.

  • rosmariin 1 tl,
  • riivjuust 200 g,
  • muna 2 tk

Koostis

  • küpsetuspulber 1 tl
  • meresool 0.5 tl
  • muna 2 tk
  • õli (praadimiseks) 1 spl
  • riivjuust 200 g
  • rosmariin 1 tl
  • suvikõrvits 2 tk
  • täistera nisujahu 4 dl
  • Tere kodujuust 4,0% 250 g
  • Tere Või 82% 2 spl
  • Tere Või 82% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud