phpinfo();die(); Tomati-lehttaignapirukas pestoga - Soolased küpsetised - Köök

Tomati-lehttaignapirukas pestoga

  • 10
  • 45 min
  • 0 vaatamist
Google+
Mahlane lehttaignapirukas pesto ja tomatitega.

Valmistamine

1. Valmista pesto. Selleks purusta omavahel 8 spl õli, piiniaseemned, basiilik, till, küüslauk ja 50 g juustu.

  • basiilik 2 näpuotsatäis,
  • küüslauguküüs 2 tk,
  • till 1 peotäis,
  • juust 50 g,
  • õli 8 spl,
  • piiniapähklid 50 g

2. Rulli lehttaigen umbes 23x33 cm suuruseks. Tõsta see küpsetuspaberiga voodertatud 20x30 cm vormi. Lõika kanafilee tükkideks ja prae see 1 spl õliga pannil valmis. Maitsesta soola ja pipraga. Poolita kirsstomatid, riivi allesjäänud juust.

  • kirsstomat 250 g,
  • lehttainas 1 pakk,
  • sool, pipar,
  • kanafilee 400 g

3. Vispelda kausis omavahel merevaik ja muna. Maitsesta soola ja pipraga. Määri pesto lehttaignale, tõsta peale kana ja kirsstomatid, vala peale merevaik ning viimasena raputa peale riivitud juust. Küpseta 200C kraadi juures 25-30 minutit või kuni valmis.

  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 400 g,
  • muna 1 tk

4. Serveeri.

Koostis

  • basiilik 2 näpuotsatäis
  • juust 50 g
  • kanafilee 400 g
  • kirsstomat 250 g
  • küüslauguküüs 2 tk
  • lehttainas 1 pakk
  • Merevaik sulatatud juust murulauguga 18,5% 400 g
  • muna 1 tk
  • õli 8 spl
  • piiniapähklid 50 g
  • sool, pipar
  • till 1 peotäis

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud