phpinfo();die(); Tomati pestopirukas - Soolased küpsetised - Köök

Tomati pestopirukas

  • 8
  • 40 min
  • 0 vaatamist
Google+
Valmib vähese vaevaga. Sobib pakkuda nii külalistele kui perele õhtusöögiks.

Valmistamine

1. Tükelda peekon ja prae pannil kergelt läbi. Rulli tainas, kata ahjuvorm küpsetuspaberiga ning säti tainas vormi nii, et ääred oleksid ülespoole.

  • lehttainas 500 g,
  • peekon 250 g

2. Sega munad, hapukoor ja pesto omavahel. Kata tainas peekoniga, kalla kaste vormi.

  • muna 3 tk,
  • Tere hapukoor 30% 250 g,
  • pesto 3 spl

3. Tükelda kirsstomatid ning kata tainas tomatitega. Puista peale basiilikut. Küpseta 220 kraadi juures 20 minutit.

  • kirsstomatid 1 pakk,
  • basiilik (hakitud) 3 näpuotsatäis,
  • pipar

Koostis

  • basiilik (hakitud) 3 näpuotsatäis
  • kirsstomatid 1 pakk
  • lehttainas 500 g
  • muna 3 tk
  • peekon 250 g
  • pesto 3 spl
  • pipar
  • Tere hapukoor 30% 250 g

Kommenteeri

Joomla! veatuvastuskonsool

Sessioon

Profiili info

Mälukasutus

Andmebaasi päringud